Om

Jeg er en gutt/mann på 35 år jeg har i mange år slitt med psoriasis og etter at jeg i oktober 09 var på behandlingsreise til Gran Canaria så forelsket jeg meg så mye i øya at jeg bestemte meg for å flytte ned.

Så da jeg kom hjem fra behandlingsreise den 11.november 2009 så var det bare å kontakte familie, venner og bekjente samt det viktigste av alt jobben og si at jeg flytter ned til Gran Canaria. Heldig vis jobber jeg som systemutvikler og hadde jobbet på hjemmekontor allerede i 3 år så sjefen sa at det skjønte han og ønsket meg god tur.

Derme flyttet jeg offisielt fra Norge 1. januar 2010. Jeg syntes det var en god start på det nye tiåret med å flytte og starte «livet» på nytt.

Her på bloggen har jeg tenkt å blogge om i hvertfall to av tingene som opptar meg mye. Det ene og viktigste er jobben min som jeg verdsetter høyere enn det meste og som tillater meg og være her nede. Den vil nok oppta mesteparten av bloggen. Så vil jeg også blogge om det å flytte utenlands, for det er ikke bare bare. Den norske stat og da spesielt skatteetaten har store problemer med å fortelle meg hvordan ting skal gjøres. De aner rett og slett ikke.

I tillegg håper jeg at jeg får tid og anledning til å blogge litt om Gran Canaria og da ikke bare det turistene på tradisjonell sydenferie får oppleve men litt mer av den lokale og spennende øya som dukker frem når man ser utover det som tilbys turister

Legg igjen en kommentar